KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

A2 Ligi | Bursaspor 1-1 Tavşanlı Linyitspor

17 Aralık 2013 | 16:04

4 yorum

6789 okunma

A2 Takımımız, bugün Vakıfköy Tesisleri'nde TKİ Tavşanlı Linyitspor'u ağırladı.

A2 Liginin 13.haftasında Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde A2 Takımımız, Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya geldi.

Takımımız baskılı oynadığı mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı ve 2 puan kaybetti. Takımımızın tek golü 90+1. dakikada Ozan Tufan'dan geldi.

Müsabakanın ilk devresinde takımımız girdiği Enes, Emre ve Batuhan'la girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 42. dakikasında sol kanattan Emre Pehlivan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı o noktada Mustafa Sevim dokundu top üstten auta gitti. Bu pozisyonun ardından Tavşanlı Linyitspor takımı oyuncusu İkbal Demiralp ceza sahamıza girdi fakat Batuhan rakibine müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Veli Akbulut vuruşu gole çevirdi. Bu golün ardından ilk yarı sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresinde takımımız rakibi üzerinde istediği baskıyı kurdu. Bulduğu bir çok gol pozisyonunda rakip savunma oyuncuları ve rakip kaleci başarılıydı. Karşılaşmanın 87. dakikasında sert hareket sonucu sarı kart gören rakip oyuncu Mert Tekin bu karttan 1 dakika sonra oyuncumuz Batıcan Aday'a sert bir müdahale yaparak sakatlanmasına sebep oldu, 2. sarı kartı gördü ve oyun dışı kaldı. Müsabakanın son anlarında Ozan Tufan savunmanın bir anlık hatasından yararlandı ve ceza sahası içinde önünde kalan topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 90+5. dakikada yine Ozan Tufan ceza sahası içinde boş kaldı ve arkasına düşen topa dönerek vurdu top direkten döndü. Bu pozisyonun ardından hakem Hasan Bozüyük maçı bitirdi.

Maç Metre

Saha: Vakıfköy Tesisleri

Hakemler: Hasan Bozüyük, Mustafa Kurnaz, Mehmet Karagöz, Barkın Kara

Bursaspor: Okan Kocuk, Ozan Tufan, Süheyl Çetin, Batıcan Aday (Dk.90 Barış Demir), Oğulcan Şahin, Okan Deniz, Mustafa Sevim, Çağrı Gülcü, Batuhan Altıntaş, Emre Pehlivan, Enes Ünal (Dk.72 Mustafa Acun)

Yedekler: Onur Aslan, Mert Tekin, Barış Demir, Doğanay Kılıç, Mustafa Acun, Furkan Kesikbaş, Şahin Gizlenci

Teknik Direktör: Turhan Şen

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Ömer Buldu, Musa Dolu, Muhammet Akkaya, Veli Akbulut, Ali Şahin (Dk.76 Ali Kurun), Abdulgani Usluer, İkbal Demiralp (Dk.85 Talha), Mert Tekin, Bedirhan Çelik (Dk.57 Ö.Faruk), Y.Emre Demiralp, Mert Çulcuoğlu

Yedekler: Uğur Ataman, Talha Demirci, Ali Kurun, Burhan Acer, Ö.Faruk Kıroğlu, Aykut Saltık, Mert Daşdöner

Teknik Direktör: Hasan Sarı

Goller: Dk.90+1 Ozan Tufan (Bursaspor) Dk.45 Veli Akbulut (P) (Tavşanlı Linyitspor)

Sarı Kartlar: Dk.45 Okan Kocuk, Dk.68 Batıcan Aday (Bursaspor) Dk.55 Muhammet, Dk.60 Musa, Dk.68 Abdulgani, Dk.87 Mert (Tavşanlı Linyitspor)

Kırmızı Kartlar: Dk.88 Mert Tekin (2.Sarı) (Tavşanlı Linyit)

 Bursaspor.org.tr

    • enes  
    18 Aralık 2013 | 19:34
    Ozan Tufan'ı sağaçık olarak yetiştirmek lazım
    • Sefa  
    18 Aralık 2013 | 08:32
    Abilerinden farkı ne ? Bizim geleceğimiz bu kadrolu takımla 90+1 de berabere kalıyorsa diyecek birşey yok.
    • bursalı  
    17 Aralık 2013 | 17:13
    ozan tufan mudtafa acun enes ünal bu çoçukların yeri a takım bu futboldan kötüsünü oynyamayız kimse merak etmesin açın ulusal gazatelerdeki trabzonlu yazarları trabzonu öve öve bitiremiyorlar trabzon çok mu iyi takım katiyen biz her takımın oynmasına izin veriyoruz
    • AHMET_1682  
    17 Aralık 2013 | 16:25
    -1
    A2 TAKIMIMIZDA ABİLERİNİN İZİNDE DESENE

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR